Az útviszonyoknak megfelelő abroncs

Az időjárási körülmények és az utak állapota nagyon széles skálán mozoghat az év folyamán. A biztonság és vezetési élmény biztosításához a BFGoodrich minden évszaknak és az Ön vezetési szokásainak megfelelő termékcsaládokat kínál.

BFGOODRICH NYÁRI ABRONCSOK

Nyáron, amikor az útburkolat és az abroncs hőmérséklete nagyon magas, a gumi még inkább ”szétterül” az aszfalton. A jármű irányíthatósága egyre kevésbé pontos, így nehezebb uralma alatt tartani.

A BFGoodrich nyári abroncsokat arra tervezték, hogy ezt megelőzzék, így garantálják az Ön biztonságát és vezetési élményét a nyári szezonban. Javasoljuk felszerelésüket, amint a hőmérséklet 7 fok fölé emelkedik, és egészen őszig fenn is maradhatnak.

BFGOODRICH TÉLI ABRONCSOK

Ezzel ellentétben, amikor a hőmérséklet 7 fok alá süllyed, egy nyári abroncs már kevésbé hatékony. Hideg, nedves, havas vagy jeges felületen a BFGoodrich téli abroncsok keveréke és mintázata biztosítja:

  • a jobb tapadást
  • a kiváló vonóerőt
  • a biztonságosabb fékezést

Így nem kell az Északi Sarkon laknia ahhoz, hogy BFGoodrich téli abroncsokkal szerelje járművét!

BFGOODRICH NÉGYÉVSZAKOS ABRONCSOK

A BFGoodrich “Négyévszakos” termékcsaládja, mely minden típusú járműre megfelelő (a kisteherautók kivételével), már jól ismert az Egyesült Államokban, s most az európai sofőrök számára is elérhető

A BFGoodrich Négyévszakos termékcsalád kompromisszumot nyújt a téli és nyári abroncsok teljesítménye között, ezáltal tökéletes alternatíva a téli-nyári abroncsok cserélgetése helyett. Biztonságot és jó vezetési élményt biztosít minden évszakban és minden vezetési körülmények között (száraz, nedves és havas felületeken).

  • A négyévszakos termékcsalád kiváló biztonsággal büszkélkedhet: “C” osztályzatot kapott a nedves tapadás területén
  • 3PMSF (3 Peak Mountain Snow Flake) minősítéssel rendelkezik, jó vonóerőt biztosít havon.
  • Ezekkel az abroncsokkal európai országokban is lehet közlekedni, ahol a szabályzat téli abroncs használatát írja elő a téli időszakra.

Egyszerű és költséghatékony! Nem kell többé két szett abroncsot vásárolni, nem szükséges őket cserélni kétszer egy évben és a tárolás sem jelent gondot.
“Ez a termékcsalád a legjobb megoldást kínálja minden körülményhez. És legfőképp, a vezetési élmény változatlan marad velük! Egy négyévszakos abronccsal szerelt jármű úttartása és vezethetősége teljesen megfelelő.(Damien Desse, a Michelin tesztpilótája)