A kanyarodás művészete BFGoodrich abroncsokkal

Az élmény nem a sebesség szinonimája
A vezetőnek a közlekedési szabályok betartása mellett elsősorban a biztonságot kell szem előtt tartania, nem pedig a minél nagyobb sebességet. Ahhoz, hogy a vezetés kellemes élmény legyen, nem feltétlenül kell nagy sebességgel haladni. A BFGoodrich gumiabroncsok kivételes tapadása különösen a kanyarokban és kanyargós utakon kínál optimális vezetési élményt.
A kanyarok biztonságos bevétele nyilván a kormányzáson múlik, de azon is, hogy minőségi gumiabroncsokat válasszunk. Szereltessen autójára BFGoodrich abroncsokat, és kövesse a következő vezetési tanácsokat, így minden kanyart magabiztosan vehet be!

A kanyar előtt…

Ahhoz, hogy egy kanyart optimális tapadási, manőverezési és biztonsági feltételekkel vehessen be, ajánlatos felkészülni, és a kanyar előtt addig fékezni, míg az első kerekek egyenesben vannak .

A BFGoodrich abroncsok jobb hosszirányú kapaszkodást biztosítanak, így fékezés során jobban tapadnak.

…a kanyarban…

A kanyarban kerülje a fékezést, mert a terhelés áthelyeződése a jármű elejére csökkenti a hátsó kerekek tapadását, és ezzel növeli megcsúszás veszélyét.

Kiemelkedő keresztirányú kapaszkodásuk révén a BFGoodrich abroncsok tökéletes tapadást biztosítanak a kanyarodás egész időtartama alatt. Ezenkívül az általuk kínált nagy pontosságú nyomvonal lehetővé teszi, hogy pontosan arra irányítsa az autót, amerre kívánja.

… kifelé a kanyarból…

A kanyarból kiérve csak akkor gyorsítson, ha a jármű első kerekei már egyenesben vannak. A gyorsítás mértékének arányosnak kell lennie a kormánykerék szögével. Tehát a kanyarból kifelé jövet fokozatosan gyorsítson. A BFGoodrich gumiabroncsok hosszirányú kapaszkodása jobb gyorsítási képességet tesz lehetővé.

Természetes kiegyensúlyozottságuk és páratlan kapaszkodásuk révén a BFGoodrich gumiabroncsok lehetővé teszik a kanyarok jobb bevételét!